Litt om Kvitfjell

Kvitfjell har blitt en av de mest populære vinterdestinasjonene i Norge over de siste årene. Her bys det på fine skibakker, alpinanlegg, lukrative hotell og hytter, spisesteder, skirenn og ikke minst afterski på høyt nivå.

Hvis du liker det litt mer formelt og “laid back” sammenlignet med trøkket på Hemsedal er dette et sted du bør notere.

 

Kvitfjell sitt afterski

Kvitfjell byr på skikkelig afterski, ikke noe å lure på! Om du velger Tyrihans på vestsiden eller Koia kommer du til å få en god opplevelse, med matservering i alle slag. Alt fra club sandwich, lekre gourmetpølser, italiensk pizza og hjemmelaget burger. Her kan det bookes bord med 3-7 retters hvis du vil ta det et steg videre.

 

Tyrihanstunet

Tyrihanstunet ligger på vestsiden av Kvitfjell og byr på 3 spennende serveringssteder. På Pizzahuset og Tyrihans Skicafè får du god mat, mens på Fjøset vil du kunne delta på skikkelig afterski. Her er det både unge og eldre som deltar, noe som skaper enda bedre stemning.

På Tyrihanstunet får du god service, sjarmerende menyer og en beliggenhet til bakken som tar deg rett ned til heisen på Vestsiden av Kvitfjell. Hvis du er sulten på en matbit vil du kunne bestille alt fra pizza, Club Sandwich til deres hjemmelagde tomatsuppe.

Annet:
Åpningstid: 10.00
Afterski på Fjøset avslutter når siste person går hjem
Tlf: 97569928
E-post for booking: booking@tyrihanstunet.no


Skitorget på Vestsiden – Gondolen fjell bistro


Gondolen Fjellbistro finner du på Skitorget – Kvitfjell Vest. Her bys det på kokker med høy kompetanse, spennende matretter, kalde og varme drikker så din dag i bakken skal bli komplett.

I 2020 ble Gondolen Fjellbistro ferdig med sitt nydelige uteområde, en solfylt terrasse du bør ta en titt på. På terrassen får du gourmetpølser, god drikke og bålpanner om du skulle trenge det.

Her har de sitt kjente ordtak: “Klassiske retter, servert kjapt og godt”. Hvis du ønsker å nyte mesteparten av tiden i bakken er dette stedet for deg. Ta turen innom, få en rask matbit eller en kakao, og vips, du er tilbake i løypene.

Hver lørdag åpner Gondolen Fjellbistro for sveitsisk ostefondue og annen hygge.

Annet:
Hjemmeside: www.fjellbistro.no
Epost: post@kvitfjellcatering.no
Tlf: 48223377


Varden restaurant


På tredje fjellside på Kvitfjell finner du Varden restaurant, med nydelig plassering til hovedheisen og en utsikt som strekker seg til Jotunheimen og Rondane. På grunn av de gode langrennsløypene på andre siden av fjellet er ikke Varden kun for alpinkjørere, her er det også booket for deg som er langrennsentusiast. Kvitfjell er kjent for matkvalitet, her er det heller ingen unntak. Du får alt fra fersk frokost, gode smørbrød til rykende varm lunsj.

Annet:
E-post: olga@vardenrestaurant.no
Tlf: 45811711

Koia

På Koia får du ikke bare “ski in ski out”, god mat og god trøkk. Her bys det også på en spennende bakhistorie om den siste dama som ble halshugget i Kvitfjell dalen. Dagtiden på Koia er til for god mat, om du ønsker å sitte der kort eller lenge. Om du ikke har valgt et annet afterski sted på Kvitfjell er dette et godt alternativ. Her holder de trøkket oppe til langt på kveld.

Annet som er verdt å notere seg med Koia er private arrangementer (10 pers +) med god mat, parallel slalåmrenn, parallel snowrace cup, menneske bowling, kokkekurs og mer.

Annet:
Nettside: www.koia.no
E-post: harsheim@online.no
Tlf: 91732345


Lettvint Cafe og bar


På Lettvint Cafe og Bar finner du en stor variasjon aktiviteter, alt fra sportslige leker, en sosial cafe, spennende drikkeutvalg og lett mat. Hvis du har lyst til å dra på stortromma har de muligheter for beerpong, shuffleboard, brettspill, dart og Sport som vistes på 100 tommers flatskjerm. Maten du finner på Lettvint er blant annet fingermat, salater, wraps og toast, med et utvalg av vegetarretter.